Εικόνα

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ  ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ  ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ
Όποιος επιθυμεί να εγγράψει μαθητή/τρια καλό είναι  να επικοινωνήσει με την Δ/νση του σχολείου. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι: αίτηση – δήλωση του γονέα,  βεβαίωση εργασίας και από τους δύο γονείς ή από τον έναν γονέα και αντίγραφο κάρτας ανεργίας από το άλλον, εκτός εάν ανήκουν οι γονείς σε ευπαθείς ομάδες . Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε  με τη  Δ/νση του σχολείου για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Η πρωινή ζώνη (7.00-8.00 π.μ.) αφορά μόνο μαθητές εγγεγραμμένους στο ολοήμερο. Όποιος ενδιαφέρεται επικοινωνεί με τη Δ/νση του σχολείου. 



ΕΠΙΛΟΓΉ Β΄ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
Οι γονείς της Δ΄τάξης πρέπει να δηλώσουν ποια δεύτερη ξένη γλώσσα θα διδαχθεί ο μαθητής/τρια το διδ. έτος  2020-2021, προσερχόμενοι στο σχολείο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την Δ/νση.
Οι μαθητές της Στ τάξης ακολουθούν στο γυμνάσιο την 2η ξένη γλώσσα που διδάχθηκαν στο δημοτικό. Όσοι έχουν λόγους διαφορετικής επιλογής γλώσσας θα ενημερωθούν για τη διαδικασία από τη Δ/νση, όπως θα ενημερωθούν και για τη δυνατότητα εγγραφής στο Μουσικό Γυμνάσιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ
Έχουν ξεκινήσει ήδη οι εγγραφές στην Α΄ τάξη. Η Δ/νση του σχολείου έχει κοινοποιήσει όλα τα δικαιολογητικά σε εμφανές σημείο στην εξωτερική πόρτα του σχολείου ήδη από την Πέμπτη 14/5. 
Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών Α΄ τάξης: 29/5. Ώράριο εγγραφών: 9.00-13.00 μ.μ.
  • Αίτηση εγγραφής στο σχολείο (συμπληρώνεται στο σχολείο)
  • Πιστοποιητικό γέννησης (δίνεται από το σχολείο)
  • Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του παιδιού ως αποδεικτικό ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  • Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ). Βρίσκεται στο διαδίκτυο ή από το σχολείο και συμπληρώνεται από παιδίατρο, δημόσιο ή ιδιώτη. 
  • Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριας.
  • Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου

ΑΔΥΜ Γ΄ ΤΑΞΗΣ
Οι γονείς των μαθητών που θα είναι στην Δ΄ τάξη στη σχολική χρονιά 2020-2021 πρέπει να προσκομίσουν στη Δ/νση του σχολείου το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, το οποίο θα ισχύει για τα επόμενα τρία διδακτικά έτη.  Πληροφορίες και έντυπα στη Δ/νση του σχολείου. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε και να εκτυπώσετε το σχετικό έντυπο από το Διαδίκτυο.

ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ
Παρακαλούμε  οι μαθητές και οι μαθήτριες να διατηρήσουν όλα τα βιβλία τους για την πιθανή αξιοποίησή τους και την επόμενη σχολική χρονιά 2020-2021.

ΣΗΜ. Η προσέλευση στο σχολείο για εγγραφές κ.α. γίνεται μετά από τηλεφωνική επικοινωνία για να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας.
τηλ. επικοινωνίας σχολείου:2221027122

Ευχαριστούμε πολύ για την καλή σας συνεργασία
Ο Δ/ντης και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου